Rodinná tradice Cábů
Produkty studené kuchyně se značkou Cábů píší už více než dvacetiletou historii. V čistě rodinné firmě z jihočeské Křemže, položené v podhůří Blanského lesa, se svých úkolů zvolna ujímá druhá nastupující generace.
Jižní Čechy jsou krajem invenčních a pracovitých lidí, s tradicí poctivého zemědělství a naštěstí s jen málo narušenou krajinou. Naší snahou bylo, je a bude oněch předpokladů bezezbytku využívat.
Místní zemědělské produkty, péče o kvalitu práce, neustálé zdokonalování receptur, vysoké osobní angažmá, fyzické i psychické nasazení posunuly společnost z malé lokální výrobny o 40 m2 na jednoho z největších producentů svého druhu v regionu, s distribuční sítí po celé ČR. Pro zajištění prvotřídní čerstvosti výrobků vyrábíme ve dvou směnách a naše produkty tak mohou být obratem rozváženy.
Nové moderní výrobní haly a skladové prostory firmy byly vybudovány podle nejpřísnějších kritérií OHS a standardů EU. Výrobní provoz splňuje podmínky pro certifikaci BRC a Tesco Standard. Sortiment se značkou Cábů v současnosti zahrnuje bagety, obložené chleby, chlebíčky a mísy, aspikové a pikantní výrobky, saláty, pomazánky a tvarohové dezerty.
Věříme, že si mezi nimi najdete “ty své” i Vy.